Hypotheekadvies

Hypotheekadvies

Een goed hypotheekadvies dat aansluit op uw persoonlijke situatie kan u veel geld besparen. Het loont daarom ook om een adviseur in de arm te nemen. Wij kunnen voor u een hypotheek zoeken welke past bij uw specifieke situatie! We werken samen met inkoopcombinaties met in hun assortiment vele geldverstrekkers met ieder hun eigen voorwaarden. Of u nu uw eerste woning wilt aankopen, een verbouwing wilt realiseren of uw huidige situatie wilt evalueren. U bent bij ons aan het juiste adres!

Hypotheekadvies kosten

U wilt terecht vooraf duidelijkheid over de kosten voor deskundig hypotheekadvies. Die duidelijkheid krijgt u bij Financieel Advieskantoor Corry Alting.

U weet vooraf wat (hypotheek)advies u kost

Wij werken met een dienstverleningsdocument. Hierin staat informatie over de werkzaamheden en de bijbehorende beloning van uw adviseur voor de verschillende diensten die hij/zij levert.

Voorafgaand aan de dienstverlening worden de verschillende beloningsvormen met u besproken. De afspraken hierover worden schriftelijk vastgelegd in een dienstverleningsopdracht. Dit alles natuurlijk op basis van uw persoonlijke wensen!

Laat u bij uw keuze voor adviseur en advies over een hypotheek of ander product niet enkel leiden door de kosten, maar let vooral op de kwaliteit van het advies. Uiteindelijk hebt u toch ook liever een deskundig hypotheekadviseur die echt rekening houdt met alle voor u relevante aspecten, ook die aspecten waarmee u niet bekend bent!

Contactgegevens

Financieel Advies Corry Alting |Dokter Ruinenstrjitte 1 | 9131 KN Ee | T: 06 52629663 | E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.